• Di - Vrij : 8:30 - 17:30 Za 8:00-14.00
  • +31 70-3947987 / +31 6 53672006
  • info@abouthair.nl

Bruidskapsels

als je haar maar goed zit

Voor klassieke of trendy spectaculaire bruidskapsels ben u aan het juiste adres bij kapsalon About Hair. Lang, kort, gekleurd, opgestoken, verfraaid met accessoires, u kan het zo gek niet verzinnen of wij kunnen het voor u bewerkstelligen. Op de mooiste dag van uw leven hoort alles tip top in orde te zijn, dus ook uw haar.

Wij werken altijd met proefkapsels zodat u niet voor verassingen komt te staan. Bel tijdig voor een afspraak voor advies voor uw bruidskapsel (met ruim tijd voor proefkapsels).

 

 

Read more

Kleuren

Het kleuren van haar is een werk voor specialisten

Het verven van haar is, ondanks de vele huis-tuin en keuken middeltjes bij de supermarkt of drogist, een werk voor specialisten. Jaarlijks worden er door onze stylisten cursussen gevolgd voor het maken van de mooiste natuurlijke kleuren volgens de laatste technieken. Natuurgetrouw blond, grijs, rood, kastanjebruin of opvallend onnatuurlijk bordeaux of wit, je kan het zo gek net noemen of we maken de kleur die je wenst. De productlijn van Paul Mitchell staat garant voor een gezonde glans en behoud van kwaliteit van het haar.

 

 

Read more